Рали България 2010 (част 1)

И такаааа… Изчаках да премине еуфорията около тазгодишното Рали България – единствения за първи път кръг от Световния Рали Шампионт (WRC). Първоначално мислех да публикувам собствените си разсъждения около провеждането на състезание от такъв ранг, да пиша за лошия маркетинг и психозата около билетите, нещастното отразяване от нашите телевизии, скандала с гуми и гориво и какво ли още не. В крайна сметка не искам да обиждам никого. Всеки си гледа от собствената камбанария, но някои не се усещат, че хитрината, лукавостта и подлостта им се забелязват отдалеко.

Мисля, че взех правилното решение и в тази, и в следващите 2 статии ще покажа как премина за мен ралито – какво ми хареса и какво ме накара да остана доволен. Ще има малко снимки и още по-малко текст, но пък след такава дълга пауза и на това трябва да сме доволни.

Всичко започна в сряда вечерта преди шейкдауна, когато нямах никаква идея как да си организирам ходенето, защото всичките ми приятели имаха различни желания, несъвпадащи с моите. В крайна сметка смених фотораницата с туристическата, напълних я до горе с всичко необходимо за оцеляване в планината и потеглих с една част от компанията.

Надявам се в третата – евентуално последна за ралито статия –  да успея да разкажа как са приминали 4те дни по етапите и извън тях. Разбира се, ще има и снимки. Разбира се – идиотски.

И понеже всеки фен с фотопарат е изщракал невероятно количество кадри за тези няколко дни, аз пак ще съм на пук на всички и ще покажа много малко, но с различен поглед към ралито снимки. Целта ми не е да покажа тръпката от надпреварата, а красотата на природата (в горните снимки)… и не само(в следващата статия 😉 ).

И за финал днес – Льоб/Елена на финала на СЕ Пещера. (За 4 дена не можах да я видя тази Елена хубава ли е или пък не 😉 )

В следващата статия „Рали България 2010 (част 2)“ очаквайте уникални снимки от ралито!

Реклами

4 thoughts on “Рали България 2010 (част 1)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s