за блогчето

Търсих си веднъж Патиланско Царство“ и случайно попаднах на един блог. След месец, добре забравил за този случай, отново търся царството патиланско. И пак попаднах на онзи блог. Царството на  Pippilota Mentolka. Реших да хвърля едно око. Всъщност не го хвърлих. Вярно, в Техническия Университет ме учиха, че имаме по две очи, два бъбрека, крака, ръце… абе всичко по две… заради „fail safe„, но аз държа да си притежавам всичките чифтове, може би навик от таблата. За тези, които ги домързя да прочетат връзката към Википедията под термина ще поясня какво означава „файл сафе“. При повреда на един елемент да не се нарушава работата на цялото. В по-свободен превод може да се изтълкува и така: като те ударят по едната буза, обърни и другата – всъщност доста по-свободен се получи. Малко се поотклоних от темата – свиквай, често ще се случва 😉 Та след като разгледах постовете на Пипи (дано не ми се разсърдиш ако някога прочетеш това) реших да се пробвам и аз да визуализирам шарените си мисли, впечатленията от пътувания и какво ли още не. Всъщност мисля ако намеря да постна тук и по-стари записки, стига да намеря хартиените носители.

И така… надявам се да Ви е интересно. Поне на някои от Вас

Благодаря ви!

 

PS: Понеже аз много се чудех как след като отворя някой пост да се върна в заглавната страница ще дам жокер – щракни на заглавието „Глупости на търкалета 🙂“ в горната част на страницата. И не казвам „мене ми не требе жокер“. Вервай ми, требе ти!

Advertisements

10 thoughts on “за блогчето

 1. Чета, чета 🙂 Че се чувствам (колко „ч“-та само!) даже толкова трогната и поласкана, че съм подтикнала някой патиланец да си отвори блог!
  Шегата на страна! Много идеи за описване и случки и пътешествия за разказване ти пожелавам! Надявам се може на „ти“, така де блог за блога и всички за тях 🙂

 2. Хихи, благодаря ти Пипи.
  Пътешествията са на лице, дано имам време и желание да ги описвам… и най-важното муза 🙂 Че иначе май не се получава 🙂
  Благодаря ти и за напътствията, които ми даваш скришом от тук 😉

 3. Хаха! Аз чак сега прочетох какво пише тук. И ме зачовърка въпроса: мъж на двайсет и кусур години – за какво толкова ти беше затрябвало това „Патиланско царство“ (че и 2 пъти при това)?!

 4. И аз попаднах случайно на този блог. 🙂
  Толкова много ми хареса, че поздравявам случайността, а двойно повече поздрави пращам на теб!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s